| Tilbage Walisisk kyllingpie med porrer
 | 
  
    | Ingredienser
  1 hel kylling (1200g)1 krydderbuket250g porrer uden top100g bacon i tern25g smør1½ spsk hvedemel4½ dl hønsebouillon1½ dl fløde 38%citronsaft efterbehovsalt og peber300g butterdej1 æg til pensling |  | 
  
    | Tilberedningstid: Ca. 1 dag.
  Kog kyllingen med krydderbuketTag kyllingen op og indkog suppen til knap ½ LPil kyllingen og skær i små bidderPorrerne gøres i stand og skæres i 1 cm tykke skiverBacon brunes i en gryde og smøret tilsættes.Derefter tilsættes porreskiverne og det hele dampes et par minutter under lågRør et par gange.Tag gryden af varmen og rør melet i.Tilsæt 2/3 del af bouillionen og lad det hele koge op i 5 minResten af bouillionen blandes med fløden og kommes i porrestuvningenSammen med kyllingbidderne og smag til med salt, peber og citronsaftKom det hele i et gratinfadTænd ovnen på 225°Butterdejen rulles jævnt udKanterne på fadet pensles med sammenpisket æggeblommeDejen klemmes fast langs kanterneSkær et hul i midten af dejen på en cmDejlåget pensles også med det sammenpisket æggeblomeSkal bages 15 min ved 225° og derfeter 175° i 12 min |